Podotherapie – Fysiotherapie Zaanstad – Zaandam

Podotherapie

Podotherapie

Welkom bij RondOm Podotherapeuten

Het leven is mooi. Zo mooi, dat u klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug niet kunt gebruiken. Want u geniet van beweging, beweging die het leven nóg mooier maakt. Of u nu wandelt, danst, hardloopt of springend door het leven gaat, wij zijn er om te helpen bij eventuele klachten.

Onze podotherapeuten zijn zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. En dit doen ze met alle liefde. Onze podotherapeuten beschikken over uitgebreide kennis en specialismen (reuma, sport, diabetes, kinderen).

De werkwijze van een RondOm praktijk

Als u bij een podotherapeut van RondOm Podotherapeuten komt wordt er eerst een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van uw klacht(en) gedaan.  Dit is een erg belangrijk onderdeel van de behandeling. Aan de hand van de onderzoeksgegevens en -resultaten stellen wij een therapie voor. Als u akkoord bent starten wij de therapie om de klacht(en) snel en doeltreffend te bestrijden.

Deze behandeling kan bestaan uit één of meerdere therapieën:

Afspraak maken:

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met 075-7200850 of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.

 

Ja, ik wil een afspraak voor Podotherapie

 

RondOm Podotherapeuten
Rode Zee 67
1503 TS Zaandam