Fitness – Zaandam

Fitness

Fitness

125883_nl_editor photo17Krachttraining en Cardiotraining

Om de algemene gesteldheid van het lichaam op peil te houden, is het belangrijk dat het lichaam in conditie is. Elk moment van de dag moet het lichaam alert zijn op zowel invloeden van buitenaf, als van binnenuit. Een lichaam dat conditioneel sterk is, is niet alleen fysiek sterk op bijvoorbeeld het gebied van uithoudingsvermogen en kracht, maar is ook mentaal sterk.

Dit proberen wij bij Fysiotherapie Zaanstad ook duidelijk te maken naar onze patiënten. Bij veel klachten die wij tegenkomen, geven wij advies in oefentherapie en voeren dit ook bij ons in de praktijk ook uit.

Om onze diensten uit te breiden is er een samenwerkingsverband tussen Fysiotherapie Zaanstad en Sport en Fitness Club Amica. Hier kunt u tijdens of na de fysiotherapeutische behandeling trainen om verder te revalideren of om de verkregen kracht en mobiliteit op peil te houden. Tijdens de fysiotherapeutische revalidatieperiode kunnen we dus de doelen die behaald moeten worden in uw herstelperiode, met u bespreken en doorgeven aan onze collega’s bij Amica.  Hierdoor krijgt u een training die geheel gericht is op optimaal herstel van uw klachten.

Sinds enige tijd wordt bij Amica door Fysiotherapie Zaanstad elke woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur een spreekuur gehouden waar u met al u vragen terecht kunt bij een van onze collega’s.

Meer weten over Amica? Klik op www.amica-fitness.nl