Werkwijze en traject – Fysiotherapie Zaanstad – Zaandam

Werkwijze en traject

Werkwijze en traject

Een afspraak maken

Er zijn verschillende manieren om bij ons terecht te komen. Er kan door uw huisarts of medisch specialist een verwijsbrief worden gemaakt, verder is het tegenwoordig mogelijk om via directe toegankelijkheid naar een fysiotherapeut toe te gaan. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak met 075-6351953.

Bij contact na een verwijzing

Nadat u een verwijsbrief van uw arts heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken. U neemt bij het eerste consult de verwijsbrief, een legitimatie en een handdoek mee. Dan wordt er gestart met een vraaggesprek waarna een onderzoek zal plaatsvinden. Tijdens dit onderzoek zullen uw klachten, de verwijzing en uw uiteindelijke hulpvraag centraal staan. U dient er rekening mee te houden dat het eerste consult ongeveer 1 uur tijd in beslag neemt.

Wanneer u direct contact opneemt

Bij directe toegankelijkheid, wordt eerst een screening afgenomen om te bepalen of u bij de fysiotherapeut op het goede adres bent. Nadat het onderzoek is afgerond neemt de therapeut met u de behandelmogelijkheden door en wordt een persoonlijk en op maat behandelplan opgesteld en uitgevoerd. Bij directe toegankelijkheid neemt u een legitimatie en een handdoek mee. U dient er rekening mee te houden dat het eerste consult ongeveer 1 uur tijd in beslag neemt.